Condicions de venda

Condicions de venda

FORMES DE PAGAMENT

Pagament amb targeta: Pots fer el pagament de les compres a través de targeta de dèbit o crèdit (Visa, Visa i Mastercard) de forma segura*.

* Aniro, mitjançant Redsys i la seva passarel·la de pagament, ofereix la màxima seguretat durant tot el procés de compra de tots els pagaments realitzats amb targeta, siguin de la modalitat que siguin.

DESPESES DE PREPARACIÓ I ENVIAMENT

Aniro Barcelona S.L realitza enviaments a Espanya Península, Balears i Portugal.

Els ports tenen un cost mínim de 5 €

Un cop surt la comanda del nostre magatzem, l’empresa de transports serà l’encarregada de fer-li arribar en un màxim de 24-48 hores.

Consulta els costos de ports segons la zona de destinació:

Espanya Península

Comandes inferiors a 45 € : 5 €
Comandes superiors a 45 € i inferiors a 100 € : 3 €
Ports pagats a partir de 100 € de compra.

Baleares

Comandes inferiors a 60 € : 8 €
Comandes superiors a 60 € i inferiors a 120 € : 5 €
Ports pagats a partir de 120 € de compra.

Portugal

Comandes inferiors a 60 € : 8 €
Comandes superiors a 60 € i inferiors a 120 € : 5 €
Ports pagats a partir de 120 € de compra.

De moment, Aniro Barcelona no realitza enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla i Illes Portugueses (Açores i Madeira).

DEVOLUCIONS

Disposen d’un termini de 14 dies naturals per realitzar les seves devolucions a partir de la data de recepció del material. Aniro Barcelona intentarà tramitar sempre totes les devolucions.

No es realitzen canvis d’articles. Sempre se li reemborsarà l’import i haurà de realitzar una nova comanda.
Aniro Barcelona permet retornar sempre qualsevol producte, sigui pel motiu que sigui.
El cost de transport de les devolucions anirà a càrrec del client en tots els casos.
Utilitzeu la mateixa nota de lliurament per a realitzar la devolució, indicant al costat de l’article en qüestió, la raó per la qual vols tornar-lo.

Introdueixi el full dins el paquet juntament amb els articles que vol tornar, sempre amb el seu embalatge original i degudament empaquetat, amb els regals o accessoris inclosos, si s’escau, tal com ho va rebre i l’envia a:

ANIRO BARCELONA,S.L.
Capsavila, 7 bajos
08570 Torelló (Barcelona) – Spain

Quan arribi el paquet al nostre magatzem procedirem a comprovar el seu estat i si tot és correcte, farem la devolució de l’import.

Gràcies!

CONDICIONS DE VENDA

OBJECTE

La compra a Aniro Barcelona, S.L. , Domiciliada al carrer Capsavila, 7 baixos – 08570 Torelló (Barcelona) – Espanya, i amb CIF B66571787, suposa el coneixement i l’acceptació de les presents condicions de venda.

COMANDES

Les comandes es realitzaran a través de la web www.aniro-bcn.com. Els demanarem les següents dades perquè Aniro Barcelona, S.L. pugui tramitar la seva comanda:

– El nom.

– L’adreça de correu electrònic per comunicar-li la confirmació i acceptació de la seva comanda.

– Una adreça d’enviament on poder realitzar el lliurament del paquet.

– El NIF en cas que desitgi rebre factura en les seves comandes com a comprovant de compra (és imprescindible crear-se un compte d’usuari).

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. En el cas que hi hagi algun tipus de dificultat en el subministrament de qualsevol producte, ANIRO BARCELONA, S.L. es compromet a informar el client en la major brevetat possible. En cap cas la no disponibilitat d’un producte dóna dret a cap tipus d’indemnització.

La realització de la comanda implica l’acceptació del preu, de la descripció dels productes i de les presents condicions generals de venda.

PRODUCTES

Les imatges dels productes exposades en www.aniro-bcn.com no tenen valor contractual.

PREUS

Els preus dels productes inclouen I.V.A.

Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.
ANIRO BARCELONA, S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda dels productes.

OBSERVACIONS

Alguns dels productes de Aniro Barcelona, són fabricats de forma manual, això implica que no siguin absolutament iguals, cosa que no és un defecte, sinó una característica especial del producte.

PACKAGING

Les nostres peces es lliuren en una bosseta de cotó orgànic, perfecta per poder guardar-les protegides a casa o per anar de viatge. També serveixen com a packaging de regal.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les condicions presents es regeixen per la llei espanyola i constitueixen l’acord total entre les parts referents. En el cas que una de les clàusules de les presents condicions fos nul·la de ple dret, això no afectarà a la resta de les condicions.

Per a qualsevol dubte o sol·licitud d’informació, pot posar-se en contacte amb Aniro Barcelona a través del correu electrònic info@aniro-bcn.com