Filosofia

aniro-01

Esperit inquiet


L’ànima de l’empresa Aniro Barcelona és l’Anna Rovira, ceramista i patronista que fusiona les dues disciplines i des d’una racionalitat creativa dissenya peces funcionals i úniques que donen forma a la marca.

Experiències personals, vivències passionals i records d’infància inspiren el món Aniro que l’autora vol transmetre, per donar personalitat a cada peça que crea.

aniro-02

Filosofia Aniro


Una marca que s’impregna de la filosofia Slow. Aniro pren el control del temps en cada fase del disseny, de la creació i de la producció, i empra el temps necessari per a arribar al millor resultat, cercant un equilibri entre les tecnologies que intervenen en els processos i l’esperit “Hand Made”.
aniro-03

Més enllà dels productes


Aniro també crea peces úniques que evoquen sentiments. Cadascuna de les peces no és acabada fins que algú l’escull per començar una història i és per aquest motiu que procurem treballar amb la màxima delicadesa i sempre tenint cura, fins a l’últim detall, en tot el procés de creació de cada peça.

Dissenyats i fabricats a Barcelona, els productes Aniro busquen la proximitat i per això dia a dia es treballa per millorar i idear nous models pensant en l’atemporalització de les peces, perquè el pas del temps, augmenti el seu valor.

transparent-puntets2
aniro-05

El nostre taller


Aniro, disposa d’un estudi/taller propi per realitzar tots els prototips, on hi coincideix un ambient únic i exquisit. Un refugi per desconnectar de la realitat i per
submergir-se dins d’un univers que reflecteix l’essència de la marca.
aniro-06

Procés creatiu


Aniro crea, des de zero, totes les seves peces que tenen un recorregut llarg i que va des del patronatge, la combinació i fusió de materials, la paleta de colors, la textura de les peces i l’elaboració de la porcellana, amb fórmules d’esmalt propis, que posteriorment es couen a 1260 ºC.

Les mans són la nostra eina primordial i la imaginació el motor que ho fa moure tot. Tots els processos de producció busquen l’equilibri entre aquests dos conceptes que fonamenten la filosofia Aniro. El treball amb les mans deixa una empremta vivencial a tot el que fem.

aniro-13
aniro-07
aniro-08
aniro-09
transparent-ones
aniro-10

Matèries primeres


Posem especial atenció a la recerca de la forma i la matèria, sempre de manera equilibrada i en l’adequació dels materials, que són materials nobles de primera qualitat, únics i funcionals per a cada peça: pells, fusta, porcellana de Limoges i altres materials escollits perquè cadascun doni forma a peces inherents en el temps.

El prototip de la plata parteix també d’un disseny únic de la creadora, realitzat al mateix taller, per passar la producció de cada peça en tallers de proximitat que treballen respectant les normatives que regula la llei de prohibició europea respecte a l’ús del Níquel i el Plom.

aniro-11
aniro-12